Britney SpearsProfimedia/Profimedia
StoryEditor

Britney opäť plní bulvárne plátky. Po hádke s partnerom zasahovala ambulancia

Antiyoutuber06.05.2024., 12:30h

Britney Spears nemá prakticky jedinú chvíľu pokoj. A obzvlášť posledné týždne jej života sú nabité samými zlomovými udalosťami.

Lajkuj Brainee.sk na

Oficiálne sa pred niekoľkými dňami rozviedla so svojím tretím manželom, a aby toho nebolo málo, pred niekoľkými dňami sa mala chvíľu po polnoci údajne veľmi intenzívne pohádať so svojím priateľom. A to natoľko, že k incidentu musela dôjsť aj záchranná služba. Na základe všetkého vyššie spomenutého sa fanúšikovia o speváčku boja. Nepomáhajú ani zvláštne videá a tance, ktoré pridáva na svoj Instagram, píše sa na portáli Antiyoutuber.cz.

Ľudia sa začínajú strachovať o mentálne zdravie popovej ikony Britney Spears. Ničomu neprospelo ani to, že si nedávno vymazala svoj Instagram, čo verejnosť len utvrdilo v tom, že sa niečo deje. Okrem toho sa po internete začali šíriť reči, že speváčka na tom nie je dobre ani čo sa týka financií. Po tom, čo po niekoľkých škandáloch a mentálnych zrúteniach stratila svojprávnosť, nad ňou mal kontrolu jej otec. Tomu teraz musí zaplatiť náklady na súdny proces. A aj napriek tomu, že sa jej vydanej knihe na trhu darí, objavujú sa reči, že na vyplatenie otca nemá.

image

Britney Spears opäť rozvírila vody bulváru. Vraj bola tehotná s Justinom Timberlakeom, ten ju mal poslať na potrat

Škandály za škandálmi

V živote speváčky sa to vždy hemžilo samými škandálmi. V roku 2008 bola zbavená svojprávnosti, prišla o opatrovníctvo svojich dvoch detí a dlhých 13 rokov o sebe nemohla plnohodnotne rozhodovať. Vyše roka bola vydaná za herca a osobného trénera Sama Asghariho s iránskymi koreňmi. Než sa oficiálne vzali, randili spolu dlhých päť rokov. Už vtedy sa o ňu jej fanúšikovia strachovali, pretože na mnohých videách s ním nevyzerala príliš pri zmysloch a často sa zdalo, že ju jej snúbenec prakticky kontroluje a do natáčania videí núti. Minulý rok v lete potom Asghari požiadal o rozvod a pár bol pred pár dňami oficiálne rozvedený. Spears medzitým začala znovu chodiť s jedným zo svojich bývalých partnerov Paulom Richardom Solizom.

To ale neznamená, že speváčka prežíva pokojnejšie obdobie, naopak. Zdá sa, že v jej živote je všetko ako na hojdačke a sledujúci sú znepokojení aj nedávnym incidentom. Speváčka sa 2. mája podľa zdrojov pohádala so svojím staronovým priateľom Paulom a celá situácia vyeskalovala natoľko, že na miesto musela prísť záchranka. Hovorca hasičov z Los Angeles uviedol, že prijali hovor na linku 911 ohľadom dospelej zranenej ženy. Sanitka ale Spears do nemocnice nedoviezla. Popová hviezda je podľa blízkeho zdroja v bezpečí domova a z hotela odišla v sprievode svojej ochranky. K celej udalosti došlo v ranných hodinách v hoteli Chateau Marmont v Los Angeles.

Aj napriek tomu, že pred pár dňami svoj Instagram speváčka zmazala, nevydržala to dlho a na sieti je opäť aktívna. Okrem zvláštnych videí, na ktorých sa prakticky polonahá vlní a tancuje, potom včera pridala aj vyjadrenie k spomenutému incidentu. „Správy sú klamstvo! Chcela by som, aby ľuďom došlo, že som silnejšia každý deň,“ uviedla vo svojom vyjadrení. Celú situáciu potom vysvetlila tak, že si vyvrtla členok a zdravotníci do hotela prišli nie na jej pokyn. Dodala tiež, že ju prítomnosť sanitiek obťažovala.

Ani zo vzťahu Britney Spears a Paula Richarda Soliza nie sú fanúšikovia nejak nadšení. Soliz má na svojom konte niekoľko priestupkov a ani kriminálna činnosť mu v minulosti nebola cudzia. Medzi najzávažnejšie prečiny, ktorých sa dopustil, patrí držanie strelnej zbrane.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. máj 2024 09:38