Dolli z Ruže pre nevestuInstagram/nicoleta_dolli_kortis
StoryEditor

Dolli z Ruže pre nevestu: Botox, plastiky a drámy. Okrem toho má vraj syna, o ktorého sa nestará

Antiyoutuber06.05.2024., 11:00h

Na Markíze a Voyo už niekoľko týždňov beží randiaca reality show Ruža pre nevestu, kde osemnásť žien súťaží o srdce jedného ženícha. Postupne síce nevesty odpadávajú, ale z novo získaných fanúšikov ťažia aj po odchode zo súťaže. Jednou takou súťažiacou, ktorá vilu opustila v poslednom diele je aj Dolli, vlastným menom Nikoleta Daniela Kortišová.

Lajkuj Brainee.sk na

Tá bola jednoznačne najvýraznejšou osobnosťou celého programu, a to ako vzhľadom, tak aj prejavom. Navyše na povrch vyplávalo tajomstvo, že svojho syna nemá v starostlivosti, a čo viac - údajne sa o neho nestará, píše Veronika Křečková z portálu Antiyoutuber.

Dolli na seba upútala pozornosť už v pilotnej epizóde show. Tvár aj telo vylepšené plastikami a botoxom, prerezaná pusa a nikdy nekončiaca úprimnosť. Taká Dolli je a presne tak sa aj počas nakrúcania prezentovala. K ženíchovi síce nijako extra blízko nemala, aj tak sa o nej hovorilo prakticky každý diel.

image

Priscilla odkazuje Sulíkovi: Skús krvácať sedem dní v mesiaci, potom hovor, že ženy majú najľahší život

Všetkých rozdelila na dva tábory

Nie každému bola po chuti a fanúšikov sledujúcich show aj obyvateľky vily rozdelila na dva tábory. Sama o sebe hovorila, že skrátka nie je pre každého a že o to ani nestojí. Svojim správaním v súťaži vyvolala nejednu drámu, to najväčšie na ňu ale čakalo doma.

Informácie o tom, že by Kortišová mala byť matkou, sa začali po internete šíriť ešte pred tým, než sa s nimi ona sama zverila ženíchovi Radkovi. „Nikoleta má syna, pamätám si ju ako chodila s tehotenským bruškom po Považskej Bystrici. Teraz neviem, ako na tom si, dlho sme sa spolu nevideli,“ prezradil zdroj z blízkeho okolia pre denník Eva.

Radka tieto informácie síce neodradili, keď by však Dolli vedela, aká dráma sa kvôli tomu odohrá, najskôr by radšej pomlčala. V priebehu vysielania programu totiž na povrch vyplávali aj ďalšie informácie, a to oveľa závažnejšieho kalibru. V internetových diskusiách sa začali šíriť správy, že sa Kortišová o svojho syna vôbec nestará.

Na syna vraj platí len 30 eur

„Som zvedavá, či sa tam prizná, ako si zarába na svoj luxusný život v Dubaji a že sa prizná, že má syna, na ktorého sa vykašľala keď bol ešte malinký,“ napísala jedna zo sledujúcich v komentároch na Instagrame. Na tento komentár sa ozvala aj údajná opatrovateľka Dolliinho syna Matthewa, ktorá by aktuálne mala žiť s jeho otcom - bývalým partnerom Kortišovej.

Tá uviedla, že Dolli syna nenavštevuje a platí naň len tridsať euro za mesiac. Ďalej potom doplnila informáciu o tom, ako často sa Kortišová so synom vída. „Návšteva trikrát do roka, a chodí si s ním len urobiť fotky. Je to hnusná žena a ako matka to nedokážem pochopiť,“ nechala sa počuť opatrovateľka Matthewa.

Reakcia Nikolety Kortišovej na seba nenechala dlho čakať. Pre Markízu sa ohradila, že nesúhlasí s tvrdeniami, že sa o svojho syna nestará. „Svojho syna nadovšetko milujem. Chcela som, aby bol zverený do mojej starostlivosti, bohužiaľ sa tak nestalo“ uviedla.

image

Odvrátená tvár Mykonosu. Hviezdi v rebríčkoch, dovolenkujú tu celebrity a influenceri. Známe letovisko je však pračkou na peniaze

Vraj je to inak

„Nie je pravda, že ho nenavštevujem, viackrát sa mi však stalo, že mi kontakt s ním nebol umožnený,“ uzavrela Dolli s tým, že informáciu zaiste rozšírila nová partnerka.

Nech už je dôvod toho, prečo nemá syna v starostlivosti akákoľvek, faktom zostáva, že sledujúcim leží v žalúdku aj po návrate zo Srí Lanky. Tým, aká výrazná bola, si získala ako rad haterov, tak obdivovateľov. Jej úprimnosť sa stala povestnou aj vďaka poslednej epizóde.

V tej sa ostro obula do ešte len dvadsaťročnej súťažiacej Lary a po slovnej prestrelke, kde do Lary aj strčila, sa rozhodla súťaž dobrovoľne opustiť. Tí, ktorí Dolli nemôžu prísť na meno, tvrdia, že Kortišová dúfala, že ju ženích Radko bude prehovárať, aby na ostrove zostala. To sa však nestalo a Dolli už nie je jednou zo žien, ktoré o jeho srdce bojujú. Namiesto toho je späť na Slovensku a venuje sa predaju vlastných tričiek a účasti v rozhovoroch.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. máj 2024 11:02